Loyaliteit opbouwen

Bouw een sterke band op met jouw klanten door middel van ons loyaliteitsplatform. Verstuur marketing vouchers en bied een punten spaarprogramma aan om klanten te belonen en te stimuleren om terug te keren naar jouw winkel.

Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen je doelen te bereiken. Druk op de Get started knop en kom meteen in contact.

Loyaliteit opbouwen

Walnut biedt innovatieve marketing- en loyaliteit software oplossingen, waaronder de mogelijkheid om loyaliteit op te bouwen door middel van marketing vouchers, punten sparen en het uitsturen van campagnes. Het gebruik van het Walnut Loyalty Platform en WalletApp hebben gezorgd voor een sterke basis waarop deze oplossingen gebouwd zijn. 

Beloon en stimuleer je klanten

Met onze oplossing 'Loyaliteit opbouwen' helpen we bedrijven om een sterke band op te bouwen met hun klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door het versturen van marketing vouchers, waarbij klanten beloond worden voor hun aankopen en zo gestimuleerd worden om terug te keren naar de webshop of fysieke winkel. Daarnaast bieden we ook een punten spaarprogramma aan, waarbij klanten punten kunnen sparen voor hun aankopen en deze kunnen inwisselen voor beloningen of kortingen op producten.

 

Gepersonaliseerde acties

Onze oplossing is niet alleen gericht op het stimuleren van herhaalaankopen, maar ook op het vergroten van de klanttevredenheid. We sturen bijvoorbeeld gepersonaliseerde campagnes naar klanten op basis van hun interesses en koopgedrag. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een verjaardagscadeau of een cadeau na een bepaald aantal bezoeken. Op deze manier voelen klanten zich extra gewaardeerd en gestimuleerd om terug te keren naar het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat klanten het gevoel hebben dat ze persoonlijk worden benaderd en dat het bedrijf hun behoeften begrijpt.

 

Duidelijke inzichten

Het gebruik van ons loyaliteitsplatform zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor meer inzicht in het koopgedrag van klanten. Door middel van data-analyse kunnen bedrijven hun marketingstrategieën aanpassen en beter inspelen op de behoeften van klanten.

 

Onze oplossing 'Loyaliteit opbouwen' is meer dan alleen een softwareplatform. We bieden ook ondersteuning en advies bij het opzetten en optimaliseren van het loyaliteitsprogramma, zodat bedrijven het maximale uit hun investering kunnen halen.

Effectief voor jou en je klanten

Kortom, met de oplossing 'Loyaliteit opbouwen' van Walnut kunnen bedrijven op een effectieve en persoonlijke manier de loyaliteit van hun klanten vergroten en hun omzet verhogen.
 

Onze partners

8th Gear

Partner uitlichting

8th Gear stuurt op tactische wijze overtuigende marketing vouchers uit voor haar klanten. Zo belonen ze de consument voor zijn loyaliteit en moedigen ze hem aan om terug te keren.

NEXT Loyalty Concepts

Partner uitlichting

Dankzij de krachtige oplossingen van Walnut weet NEXT haar klanten op een zeer effectieve manier loyaal te maken. Zo nemen ze onder andere het puntenspaarsysteem van het Walletapp platform af. Hiermee kan de consument moeiteloos punten sparen en uitgeven in een gepersonaliseerde webshop.

LOYYO

Partner uitlichting

Ook LOYYO neemt het puntenspaarsysteem van het Walletapp platform af. Zo kunnen ze op een leuke en gemakkelijke wijze klantenrelaties onderhouden. 

Loyalty Lab

Partner uitlichting

Ook Loyalty Lab gebruikt marketing vouchers om hun klanten te laten profiteren van optimale merk-binding. Door leuke kortingen en acties te sturen komen klanten vaker terug voor extra aankopen, services en advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek hoe Walnut jou kan helpen je doelen te bereiken.
Druk op de Get started knop en kom direct in contact.