Klantenbestand uitbreiden

Breid je klantenbestand uit en bereik nieuwe potentiële klanten met behulp van gepersonaliseerde marketingcampagnes. Met onze oplossing Klantenbestand Uitbreiden kan jij jouw doelgroep gericht benaderen.

Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen je doelen te bereiken. Druk op de Get started knop en kom meteen in contact.

Image

Klantenbestand uitbreiden

Walnut helpt bedrijven bij het uitbreiden van hun klantenbestand door middel van slimme oplossingen op het gebied van marketing en loyaliteit software. Met onder andere een kraskaart module en landingspagina's kunnen klanten op een leuke manier kennis maken met het bedrijf en zich aanmelden voor kortingen. 

Trek nieuwe klanten aan

Het is voor veel bedrijven van cruciaal belang om hun klantenbestand uit te breiden. Walnut begrijpt dit als geen ander en biedt dan ook oplossingen om hierbij te helpen.

 

Een van deze oplossingen is het gebruik van een kraskaart module, waarbij klanten een leuke en interactieve ervaring hebben en tegelijkertijd de kans krijgen om nieuwe producten te ontdekken en extra korting te krijgen.

 

Daarnaast biedt Walnut ook landingspagina's aan waarop klanten zich kunnen aanmelden voor kortingen of aanbiedingen. Dit is een effectieve manier om nieuwe klanten aan te trekken en hen te binden aan jouw bedrijf. Door gebruik te maken van deze landingspagina's kan je als bedrijf potentiële klanten aantrekken en hen een stimulans bieden om klant te worden.

 

Efficiëntie van een klantenbestand

Het vergroten van het klantenbestand is voor Walnut belangrijk omdat het bijdraagt aan het succes van het bedrijf en haar klanten. Een groter klantenbestand betekent meer verkoop, meer omzet en uiteindelijk meer winst voor het bedrijf. Dit is van essentieel belang om te groeien als bedrijf en om te blijven concurreren in de markt.

 

Hoe populairder hoe beter

Bovendien is het hebben van een groot klantenbestand belangrijk voor het opbouwen van een goede reputatie.

Een groter klantenbestand betekent namelijk dat meer mensen jouw producten of diensten kennen en hierover kunnen vertellen aan anderen. Dit leidt tot mond-tot-mondreclame en een grotere naamsbekendheid, wat op zijn beurt weer kan leiden tot meer nieuwe klanten.

 

Bereik jouw doelstellingen

Kortom, het uitbreiden van het klantenbestand is van cruciaal belang voor elk bedrijf en Walnut biedt daarvoor effectieve oplossingen aan zoals de kraskaart module en landingspagina's. Door hier gebruik van te maken kan jouw bedrijf groeien en haar doelstellingen bereiken.

Onze partners

NEXT Loyalty Concepts

Partner uitlichting

NEXT maakt gebruik van de landingspagina tool in het Walletapp platform om hun klantenbestand op een zeer effectieve manier uit te breiden. Door middel van volledig gepersonaliseerde aanmeldformulieren kun je op een professionele manier in contact komen met potentiële klanten. Daarnaast biedt Walnut nog een andere leuke methode om potentiële klanten aan te trekken, namelijk de kraskaartmodule. Met deze module kun je op een eenvoudige manier nieuwe klanten binnenhalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek hoe Walnut jou kan helpen je doelen te bereiken.
Druk op de Get started knop en kom direct in contact.