Savona

Savona is een onderneming die zich sinds 1968 toelegt op de carwash-branche en is daarmee de oudste fabrikant van zelfbediening wasinstallaties in Nederland. Gedurende deze lange periode heeft het bedrijf voortdurend ingezet op innovatie. Sinds de pioniersjaren, waarin de eerste wasboxen werden geïnstalleerd, is er veel veranderd. Niet alleen zijn auto's tegenwoordig aerodynamischer, ook de ontwikkeling van de wasboxen heeft een gestroomlijnde vlucht genomen.

Savona logo

Onze samenwerking

Klantloyaliteit op het hoogste niveau

Dankzij de gevarieerde oplossingen die Walnut biedt, hebben Savona en Walnut een hechte samenwerking opgebouwd met als doel klantloyaliteit te stimuleren. Deze oplossingen omvatten onder andere een webshop, store card en marketing vouchers. Savona maakt volop gebruik van deze mogelijkheden en heeft hierdoor een efficiënt proces geïmplementeerd.

Auto in wasstraat

Langdurige samenwerking

Savona en Walnut werken al geruime tijd nauw samen en delen elkaars expertise en ondersteunen elkaars groeiproces. Beide partijen hechten veel waarde aan de samenwerking en hebben een goede werkrelatie opgebouwd.

 

Savona maakt autowassen leuk

Het doel van Savona is om autowassen voor iedereen leuk te maken. Het professionele team is gecertificeerd en wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit, specialisatie en kennis.

 

Steeds vaker hanteert Savona de slogan "AutoWassen is Fun". Volgens Savona wordt autowassen steeds meer een belevingsproduct en de locaties worden steeds meer een ontmoetingsplek.

 

Dankzij de samenwerking met Walnut wordt autowassen ook daadwerkelijk leuker gemaakt, door middel van leuke spaaracties, kortingen en gemakkelijke betaalmogelijkheden.

 

Klanttevredenheid staat voorop

Beide partijen begrijpen dat klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft. Dit wordt goed ondersteund door de oplossingen die Walnut biedt. Savona weet deze oplossingen op een effectieve manier te gebruiken, waardoor zelfs het schoonmaken van de auto een plezierige ervaring wordt.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Savona bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Verschillende oplossingen van Walnut

Walnut biedt diverse oplossingen om sterke klantrelaties op te bouwen, waaronder een store card, ook wel waspas genoemd, waarmee klanten gemakkelijk tegoed kunnen toevoegen. Dit tegoed kan vervolgens gebruikt worden op de webshop van Savona. Door deze oplossing te integreren in hun verkoopstrategieën, heeft Savona een positieve verandering in hun bezoekersaantallen ervaren.

 

Effectieve marketingvouchers

Dankzij de slimme toepassing van de oplossingen van Walnut slaagt Savona erin om klanten te stimuleren terug te komen. Een van de meest effectieve strategieën die zij hiervoor inzetten, is het versturen van marketingvouchers. Door hun klanten regelmatig kortingsvouchers toe te sturen, kan Savona het aantal bezoekers op hun locaties moeiteloos verhogen en hun loyaliteit bevorderen.

 

De oplossingen van Walnut en de professionele manier van implementeren van Savona vullen elkaar goed aan, wat deze samenwerking steeds weer laat groeien in waarde. 

Zwarte auto in wasstraat

Benieuwd naar welke oplossingen Walnut nog meer te bieden heeft? Bekijk ze hier.

Meer weten?

Bekijk de website van Savona: