LOYYO

LOYYO is een Nederlands softwarebedrijf dat een embedded middleware-oplossing biedt. Het bedrijf opereert op partnerbasis en werkt graag samen met sterke partners op het gebied van betalingen, loyaliteit, pos, e-commerce en andere diensten met toegevoegde waarde voor zowel de partner als eindconsument.

LOYYO streeft ernaar om voor haar klanten de best mogelijke betaal-gekoppelde oplossingen te bedenken en te implementeren. Dankzij de vele partner-verbindingen van LOYYO hebben ze een sterk netwerk opgebouwd. Het verbinden met dit netwerk levert dan ook talloze voordelen op voor nieuwe partners.

Image

Onze samenwerking

Klantenbinding

Het binden van klanten met je merk is enorm belangrijk in de hedendaagse marketingwereld en dat weten LOYYO en Walnut als geen ander. Zodra klanten een gevoel van herkenning hebben met je product is de kans groter dat ze zullen terugkomen. Daarom specialiseren Walnut en LOYYO aan de hand van deze samenwerking zich op het loyaal maken en houden van jouw klanten.

 

Waardevolle samenwerking

De samenwerking tussen LOYYO en Walnut is ontstaan door de vraag naar een gemakkelijke oplossing voor het onderhouden van loyale relaties binnen het contactloos betalen.

 

Dankzij de expertise van Walnut op het gebied van softwareontwikkeling en dankzij LOYYO’s expertise op het gebied van klantloyaliteit en klantvriendelijkheid is hierin de perfecte oplossing gevonden.

 

Streven naar kwaliteit

Door intensief met elkaar samen te werken is het partnerschap tussen Walnut en LOYYO uitgegroeid tot een zeer professionele relatie. Dankzij de toekomstgerichtheid en het streven naar kwaliteit van beide bedrijven zijn er meerdere baanbrekende oplossingen ontstaan uit deze samenwerking.

 

Doeltreffende expertise

Het doel van de samenwerking tussen LOYYO en Walnut is om te streven naar een naadloze implementatie van klantloyaliteit en lidmaatschappen. Door klantgerichtheid en gerichte focus op de belangrijkste doelen zorgen LOYYO en Walnut ervoor dat hun software modules altijd zo goed mogelijk aansluiten bij de wens van de klant.

Blije vrouw achter laptop

Jaren ervaring

Dankzij de vele modules van zowel het LOYYO en het Walnut platform hebben beide bedrijven boordevol oefening gehad in het werken met loyaliteit software. Walnut en LOYYO hebben ieder al heel wat jaren ervaring achter de rug en kunnen daarom aan iedere klant een stabiele samenwerking beloven.

 

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of LOYYO bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Geïntegreerd puntenspaarsysteem

De overkoepelende oplossing die de samenwerking tussen LOYYO en Walnut biedt is de implementatie van een puntenspaarsysteem. Met dit spaarsysteem kunnen gebruikers gemakkelijk punten verzamelen bij het uitvoeren van bepaalde acties. Deze punten kunnen vervolgens uitgegeven worden aan leuke beloningen of prijzen.

 

Het puntenspaarsysteem heeft de vorm en opmaak van een geïntegreerde webshop en werkt op basis van API's. Dit houdt in dat de webshop eenvoudig op de pagina van een klant te plaatsen is. De webshop is dankzij de expertises van Walnut en LOYYO volledig aanpasbaar en in te stellen naar eigen voorkeuren.

 

Maak klanten loyaal

Het spaarsysteem is te gebruiken als creatieve oplossing voor het loyaal maken van klanten. Onderhoud klantrelaties door punten uit te delen bij bijvoorbeeld een aankoop in de webwinkel of wanneer de klant jarig is. Wanneer de klant genoeg punten heeft gespaard dan kan hij een van de vele leuke cadeaus uit de geïntegreerde webshop kiezen. Denk hierbij aan kortingsvouchers, coupons, leuke uitjes en exclusieve producten.

 

Beloon je medewerkers

Naast dat het spaarsysteem in te zetten is als tool om de klantloyaliteit te verbeteren is het ook bruikbaar als platform om je medewerkers te belonen voor hun harde werk. Deel punten uit aan je collega's wanneer deze een bepaalde taak hebben uitgevoerd, een zoveel jarig dienstverband hebben of gewoon omdat ze jarig zijn.

 

Trots op ons product

LOYYO en Walnut zijn trots op het product dat vanuit deze samenwerking is ontstaan en zullen er altijd naar streven om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

 

 

Klik hier om meer te lezen over de verschillende oplossingen die Walnut te bieden heeft.

Blije vrouw voor een blauwe achtergrond

Meer weten?

Bekijk de website van LOYYO: