Loyalty Lab

Loyalty Lab creëert en implementeert cross mediale loyalty- en marketingoplossingen. Ze voeren loyalty- en marketingactiviteiten uit via print, social, online en mobiel. Naast Nederland heeft Loyalty Lab klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Engeland en Spanje.

De passie van Loyalty Lab is om iedere ondernemer te helpen met het analyseren, binden & vinden van klanten. Door het combineren van databasekennis en marketing kunnen ze iedere ondernemer helpen met een gepersonaliseerde marketingaanpak. Iedere dag weer.

Loyalty Lab Logo

Onze samenwerking

Vrouw met laptop

Klantloyaliteit op het hoogste niveau

Loyalty Lab staat voor het helpen met analyseren, binden & vinden van klanten. Door de innovatieve oplossingen van Walnut, zoals het gebruik maken van marketingvouchers, hierop in te laten spelen worden zowel de doelen van Loyalty Lab als die van haar klanten bereikt.

 

Hechte samenwerking

Loyalty Lab en Walnut hebben een hechte samenwerking gecreëerd die zich voortdurend blijft versterken. Loyalty Lab's expertise op het gebied van marketing, gecombineerd met de krachtige marketing- en loyaliteitssoftware van Walnut Loyalty maakt deze samenwerking zo ijzersterk.

 

Samen sterker
Door intensief met elkaar te communiceren en samen te werken weten Walnut en Loyalty Lab het meeste uit deze samenwerking te halen. Beide bedrijven bieden elkaar waardevolle nieuwe inzichten die het bundelen van de krachten alsmaar winstgevender maken.

 

Klantenbinding

Het binden van klanten is een groot onderwerp dat speelt binnen Loyalty Lab. Heb jij interesse in klanten die eerder en vaker naar jouw winkel komen voor extra aankopen, services en adviezen? Dan biedt de samenwerking tussen Loyalty Lab en Walnut de perfecte oplossing! 

 

Klanttevredenheid staat voorop

Naast het loyaal maken van klanten is het van belang dat klanttevredenheid een hoge prioriteit krijgt. Deze twee aspecten zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, zonder het een is het ander niet bereikbaar. Walnut en Loyalty Lab profiteren hiervan door klanttevredenheid in te zetten om klanten loyaal te maken.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Loyalty Lab bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

De kracht van de samenwerking

Door de uitgebreide kennis van Loyalty Lab en de expertise van Walnut op software development gebied, is deze samenwerking niks anders dan positief voor eindklanten. Maar welke oplossing maakt dit mogelijk?

 

Marketingvouchers

Walnut heeft een oplossing speciaal gericht op het binden van klanten, namelijk het uitsturen van marketingvouchers. Op die manier komen jouw klanten eerder of vaker naar jouw winkel terug voor een extra aankoop, service of advies. En dat levert meer omzet op.

 

Blijft top-of-mind

Dankzij de oplossing die Loyalty Lab van Walnut afneemt wordt het mogelijk om klanten op een professionele en leuke manier te binden, waardoor je altijd top-of-mind blijft bij jouw klanten

 

 

Meer weten over alle oplossingen die Walnut te bieden heeft? Klik hier en lees verder.

Post-it van idee lampje op prikbord

Meer weten?

Bekijk de website van Loyalty Lab: