Loyalty Lab

Loyalty Lab creëert en implementeert cross mediale loyalty- en marketingoplossingen. Ze voeren loyalty- en marketingactiviteiten uit via print, social, online en mobiel. Naast Nederland heeft Loyalty Lab klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Engeland en Spanje.

De passie van Loyalty Lab is om iedere ondernemer te helpen met het analyseren, binden & vinden van klanten. Door het combineren van databasekennis en marketing kunnen ze iedere ondernemer helpen met een gepersonaliseerde marketingaanpak. Iedere dag weer.

Image

Onze samenwerking

Klantloyaliteit op het hoogste niveau

Loyalty Lab staat voor het helpen met analyseren, binden & vinden van klanten. Hier speelt Walnut met hun expertise perfect op in. Door het bieden van oplossingen gericht op het binden van klanten, zoals het gebruik maken van marketingvouchers, weet Loyalty Lab haar doelen waar te maken. 

 

Hechte samenwerking

Loyalty Lab en Walnut hebben een hechte samenwerking gecreëerd die zich voortdurend blijft versterken. Door de professionele inzet van Loyalty Lab en het mogelijk maken door Walnut is deze band hecht en dierbaar geworden. 

Doeltreffende expertise

Het doel van Loyalty Lab is zoals vermeld gedrag analyseren, binden, vinden en verleiden. Waar Walnut ontzettend goed op in speelt is het binden van klanten. Doordat Loyalty Lab deze oplossing van Walnut afneemt, worden de doelen van Loyalty Lab op realistische wijze waargemaakt. 

 

Klantenbinding

Het binden van klanten is een groot onderwerp dat speelt bij het bedrijf Loyalty Lab. Heb jij interesse in klanten die eerder en vaker naar jouw winkel komen voor extra aankopen, services en adviezen? Dan biedt de samenwerking tussen Loyalty Lab en Walnut de perfecte oplossing! 

 

Klanttevredenheid staat voorop

Naast het loyaal maken van klanten is het van belang dat klanttevredenheid een hoge prioriteit krijgt. Deze twee aspecten zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, zonder het een is het ander niet bereikbaar. Walnut en Loyalty Lab profiteren hiervan door klanttevredenheid in te zetten om klanten loyaal te maken.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of Loyalty Lab bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

De kracht van de samenwerking

Door de uitgebreide kennis van Loyalty Lab en de expertise van Walnut op software development gebied, is deze samenwerking niks anders dan positief voor eindklanten. Maar welke oplossing maakt dit mogelijk?

 

Marketingvouchers

Walnut heeft een oplossing speciaal gericht op het binden van klanten, namelijk het uitsturen van marketingvouchers. Op die manier komen jouw klanten eerder of vaker naar jouw winkel terug voor een extra aankoop, service of advies. Dit levert bewezen meer omzet op.

 

Loyalty Lab en Walnut vullen elkaar goed aan met de verschillende inzichten, zoals marketing inzichten van Loyalty lab en de software inzichten van Walnut die hier achter zitten. 

Blijft top-of-mind

Dankzij de oplossing die Loyalty Lab van Walnut afneemt wordt het mogelijk om klanten op een professionele en leuke manier te binden, waardoor je altijd top-of-mind blijft bij jouw klanten. 

Meer weten?

Bekijk de website van Loyalty Lab: