DBF

DBF beheert grote communities en vergroot klantloyaliteit. Leden, klanten, medewerkers, vrijwilligers, alle data van grote groepen is bij DBF in goede handen. Ze automatiseren klantprocessen en geven bruikbaar inzicht in klantdata. Ze behandelen data zorgvuldig en discreet. Hun vele certificaten zijn daarvan het bewijs.

De aanpak van DBF is nuchter en persoonlijk. Ze werken met korte communicatielijnen en heldere contracten, tarieven en facturen. Zonder verrassingen achteraf.

Image

Onze samenwerking

Samenwerken op het hoogste niveau

DBF en Walnut werken samen om klanten te voorzien van de juiste oplossingen voor complexe klantvraagstukken en klantloyaliteit. Walnut's platform biedt verschillende oplossingen voor webshop optimalisatie, campagnevoering, opbouw van klantloyaliteit, versterken van klantbinding en nog vele andere vraagstukken.

 

DBF kan profiteren van Walnut's kennis en ervaring op het gebied van marketing en klantloyaliteit, wat hen in staat stelt om nog betere service te bieden aan hun klanten.

Van visie naar werkelijkheid 

De samenwerking tussen DBF en Walnut is ontstaan uit de behoefte van klanten aan goede oplossingen voor complexe klantvraagstukken. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van DBF profiteren van de expertise en ervaring van Walnut op het gebied van loyalty software. 

 

DBF was een van de eerste partners van Walnut en de samenwerking heeft geleid tot een nieuw softwareplatform dat uitgegroeid is tot een volwaardige oplossing voor alle partners van Walnut.

 

DBF biedt het platform aan op licentiebasis aan onder andere verzekeringsmaatschappijen, retail-bedrijven en horecabedrijven.

 

Klanttevredenheid staat voorop

Deze samenwerking versterkt de positie van beide bedrijven en zorgt voor een groeiend aantal tevreden klanten. Het doel is om de klanttevredenheid te verhogen en de loyaliteit van klanten te vergroten, waardoor het succes van beide bedrijven wordt vergroot. Door te blijven innoveren en samen te werken, kunnen Walnut Loyalty en DBF blijven zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of LOYYO bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor complexe klantvraagstukken heeft DBF gekozen voor de expertise en ervaring van Walnut op het gebied van marketing en klantloyaliteit. Door de samenwerking met Walnut kan DBF haar klanten voorzien van een breed scala aan oplossingen, waaronder de campagne module, API en de stempelkaart module.

 

Klantbestand gericht benaderen

Met de campagne module van Walnut kunnen DBF's klanten hun klantenbestand gericht benaderen met gepersonaliseerde marketingcampagnes. Door gebruik te maken van de API van Walnut, kan DBF haar klanten naadloos integreren met andere applicaties en systemen, wat zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

Klantbinding versterken

DBF gaat ook samenwerken met de nieuwe stempelkaart module van DPG-media, die door Walnut geïntegreerd wordt in haar platform. Deze module biedt DBF's klanten de mogelijkheid om klantenbinding te versterken door middel van gepersonaliseerde stempelkaarten en beloningen.

 

Webshop optimalisatie

Voor webshops biedt Walnut een scala aan oplossingen, zoals het verbeteren van de checkout-ervaring, het aanbieden van gepersonaliseerde productaanbevelingen en het belonen van klanten voor hun loyaliteit. Met de oplossingen van Walnut kunnen DBF's klanten hun webshops optimaliseren en hun omzet verhogen.

 

Unieke combinatie

Kortom, de samenwerking tussen DBF en Walnut biedt een unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van marketing en klantloyaliteit. Door de verschillende oplossingen van Walnut af te nemen, kan DBF haar klanten voorzien van de beste oplossingen voor complexe klantvraagstukken en hun klantloyaliteit versterken.

Meer weten?

Bekijk de website van DBF