8th Gear

8th Gear is een allround marketing bureau gespecialiseerd in de carwash branche. Met hun brede expertise kunnen zij ondernemers compleet ontzorgen en bieden zij slechts één aanspreekpunt voor alle commerciële activiteiten. Ze zijn in staat om mee te denken met de strategie, deze om te zetten naar een compleet marketingjaarplan en de uitvoering hiervan te verzorgen. Daarnaast kan 8th Gear ook de huisstijl van jouw onderneming opfrissen of een nieuwe website regelen.

Image
Versnellingspook met 8ste versnelling

Een Krachtige Samenwerking

Klantloyaliteit op het hoogste niveau

Als toonaangevend bedrijf in loyaliteit software werkt Walnut nauw samen met 8th Gear, een gespecialiseerd marketingbureau in de carwash branche. Onze 4-jarige samenwerking heeft geleid tot een krachtig partnerschap waarmee we onze klanten compleet kunnen ontzorgen. 

Complete Marketingoplossingen

Van strategie tot uitvoering bieden 8th Gear en Walnut een compleet marketingjaarplan om jouw bedrijf te laten groeien. Dankzij onze gecombineerde oplossingen, zoals notificatiecampagnes en marketingvouchers, kunnen we jouw bedrijf nog meer mogelijkheden bieden.

 

Voortdurende Innovaties en Verbeteringen

Klanttevredenheid staat voorop bij Walnut en 8th Gear en we werken voortdurend aan nieuwe innovaties en het verbeteren van elkaars expertises. Door onze gezamenlijke inspanningen kunnen we klanttevredenheid blijven vergroten en jouw bedrijf laten groeien.

Al nieuwsgierig?

Klik op de Get started knop om te ontdekken of 8th gear bij jou past en kom direct in contact!

Onze oplossingen

Bijdragen aan Klantloyaliteit en Relatieopbouw

Marketing is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, ongeacht de branche. Als specialisten in marketing in de carwash branche werkt 8th Gear nauw samen met Walnut om klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien.

 

Als onderdeel van onze samenwerking neemt 8th Gear oplossingen af van Walnut die bijdragen aan het vergroten van klantloyaliteit en het opbouwen van relaties.

 

Vergroten van Klantloyaliteit

Een van de oplossingen die 8th Gear afneemt van Walnut is het gebruik van marketingvouchers om de klantloyaliteit te vergroten. Door vouchers aan klanten uit te sturen via e-mailmarketing, worden ze beloond voor hun loyaliteit en aangemoedigd om terug te keren naar jouw carwash. Bovendien kunnen deze vouchers gebruikt worden om nieuwe klanten aan te trekken en hen kennis te laten maken met jouw diensten.

 

Opschalen van Klantretentie

Een andere oplossing die 8th Gear afneemt van Walnut is het gebruik van e-mailmarketing om de klantretentie op te schalen. Door notificatie brieven uit te sturen naar het gehele klantenbestand, houd jij je klanten op de hoogte van belangrijke nieuwtjes en aanbiedingen. Dit zorgt ervoor dat klanten zich betrokken voelen bij jouw bedrijf en vaker terugkeren naar jouw carwash.

 

Bovendien zijn deze notificatie brieven te gebruiken om nieuwe producten en diensten te introduceren en de klantenbinding te versterken.

Overhandiging van waspas in de wasstraat

Betrouwbare Partners voor Marketing Succes

Met 8th Gear en Walnut als jouw betrouwbare partners voor marketing in de carwash branche, kun je er zeker van zijn dat klanten loyaal blijven terugkomen en dat jouw bedrijf blijft groeien.

 

Benieuwd naar welke oplossingen Walnut nog meer te bieden heeft? Lees hier verder.

Meer weten?

Bekijk de website van 8th gear: